B&B N10

Het Jugendstil pand in eclectische stijl vertelt je veel verhalen van en over de geschiedenis van Roermond. Het pand heeft een flinke make-over ondergaan. Bij binnenkomst zie je meteen de unieke en kleurrijke combinaties van het hedendaagse design.

De liefde voor de architectuur is duidelijk zichtbaar, en tevens behouden gebleven. Verrassend zijn de verschillende ruimtes waar je continu wordt getriggerd, door de kleuren, stijlen, sferen en nuances in design.

Je bevindt je in een vorstelijke omgeving midden in het hartje centrum van Roermond.

The old is the new

Het concept van deze sleep & experience is ontstaan door het streven naar een totaalbeleving. Er is goed nagedacht over ieder detail. B&B N10 heeft dus veel meer te bieden dan alleen overnachten. Het idee is ontstaan door interieur vormgever Christel Schers  (www.touchedbysense.nl). De creativiteit & het design komt volledig tot zijn recht. Wat Roermond nog miste is een concept waarin de totaalbeleving van de stad wordt gecombineerd met slapen.

Je kunt bij ons kiezen voor verschillende arrangementen in overnachten. B&B N10 is zeer geschikt voor een romantisch weekendje weg of creatief team/familie uitje; informeer naar de mogelijkheden.

Heb je vragen, mail dan naar info@bbn10.nl. Niets is onmogelijk bij B&B N10!